Nadívaná vepřová panenka s citronovým tymiánem
Recept ještě nebyl hodnocenPanenku očištím, omyju a osuším. Prokrojím ji tak, aby mi z ní vznikl plát. Maso osolím, opepřím a doprostřed vložím kus slaniny, kus sýra a snítku citronového tymiánu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Panenku očištím, omyju a osuším. Prokrojím ji tak, aby mi z ní vznikl plát. Maso osolím, opepřím a doprostřed vložím kus slaniny, kus sýra a snítku citronového tymiánu.…
Vepřové medailonky: Medailonky opláchneme, osušíme a opepříme. Vložíme na rozpálenou pánev s olejem a opékáme z každé strany cca 3-4 minuty. Po upečení je lehce z…
Panenku očistíme, odblaníme a nakrájíme tak na 10 cm špalíčky. Po tepelné úpravě se trochu zmenší, ale stačí na jednu porci o 3 plátcích. Houby očistíme, nakrájíme na…
Panenku očistíme, rozřízneme na plát a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme.Brokolici rozebereme na růžičky, krátce povaříme ve vroucí vodě dopoloměkka. Pak ji ochladíme…
Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř. Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspon 3 minutky z každé…
Vepřové panenky nakrájíme na špalíčky tak, aby na jednu porci vyšly 3 nebo 4 roládičky. Rozklepeme, osolíme, opepříme, položíme pruh šunky podle průměru panenky, na ni…
Na oleji opražíte mouku dozlatova. Přidejte cibuli a vaříte asi 5 minut, mícháte. Přidate celá rajčata, čili a rajský protlak. Pokud máte kyselejší rajčata, můžete…
Panenku očistíme od případných zbytků blan, nakrájíme ji na medailonky a síle cca 3 cm. Ty mírně rozklepeme klouby ruky. Osolíme a dostatečně je opepříme z obou stran a…
Maso odblaníme a nakrájíme na plátky cca 2 cm vysoké. V hlubší míse vytvoříme marinádu a maso do ní naložíme. Necháme v chladu alespoň 1-2 hodiny uležet.Na oleji (stačí…
Brambory umyjeme, nakrájíme, okořeníme a dáme péct do trouby na 180 °C.Panenku rozkrojíme napůl na dva válečky, osolíme, opepříme a zprudka zatáhneme na pánvi ze všech…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma
Kníže Oldřich měl mlsný jazýček. Na stole muselo být hodně masa, delikatesou byl pečený kančí ocásek
Dobroty z trouby: Dáte si na Štěpána pečenou husu, kachnu, nebo rakouský chleba?