Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem
Recept ještě nebyl hodnocenVepřovou panenku osolíme, kořenovou zeleninu omyjeme, oškrabeme a nakrájíme na kostičky.Na másle osmahneme nejdřív maso, po chvíli přidáme kořenovou zeleninu, nové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřovou panenku osolíme, kořenovou zeleninu omyjeme, oškrabeme a nakrájíme na kostičky.Na másle osmahneme nejdřív maso, po chvíli přidáme kořenovou zeleninu, nové…
Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány…
Vepřovou panenku odblaníme, osušíme a rozdělíme na tři díly. Oba konce oddělíme a použijeme na jiné dobroty. Střední část panenky rozdělíme na šest stejných steaků.…
Nejprve naložíme maso. Ve hmoždíři si rozdrtíme sečuánský pepř, pár kuliček barevného pepře, tymián a rozmarýn. Zalijeme trošku olejem a touto směsí potřeme celou…
Rozpálíme troubu na 180 °C, mezitím nadrobno nakrájíme šalotku a spolu s prolisovanými stroužky česneku vložíme do většího pekáčku. Dáme do trouby a necháme chvíli opéct…
Rajčátka rozpůlíme, lilek a papriku nakrájíme na kostky.Plech vyložíme pečicím papírem, rozprostřeme na něj zeleninu, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Dáme…
Panenku nakrájíme na 2,5-3 cm široké plátky, dlaní rozplácneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, pokápneme oliv. olejem a necháme chvíli stát, pak prudce…
Panenku nakrájíme na plátky, mírně rukou naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na másle z obou stran osmahneme, přihodíme nakrájenou cibuli, podlijeme troškou…
Panenku rozkrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a do středu uděláme zářez ostrým nožem. Do zářezu napěchujeme česnek, nakrájený na tenké špalíčky a pár lístečků…
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme, lehce osolíme a opepříme.Maso potřeme rovnoměrně bazalkovým pestem.Na dvojitý alobal rozložíme plátky slaniny, položíme na něj maso a…
Panenku nakrájíme na cca 2 cm plátky. V misce smícháme koření, olej a maso do něj naložíme, nejlépe přes noc, jinak alespoň na pár hodin. Nakonec panenku z každé strany…
Vepřovou panenku nakrájíme na plátky cca 2 cm, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Necháme odležet nejlépe do druhého dne. Na lžíci másla restujeme požadované…
Máte- li chuť na vepřové plátky s nádechem přípravy "na divoko", vyzkoušejte náš recept. Víno a šípková marmeláda v omáčce skvěle doplní chuť marinovaného masa. Vůně a…
Vepřové maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, nasolíme, posypeme zázvorem a obalíme v hladké mouce. Na pánev dáme trochu oleje a maso na něm zprudka opečeme z obou…
1. Panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na céčka, žampiony na plátky, česnek prolisujeme, bylinky nasekáme najemno. 2. V…
Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, které překrojíme na nudličky a naložíme do marinády z oleje, hořčice, sojové omáčky a čili omáčky. Pak zprudka opečeme na…
Očištěnou a odblaněnou panenku nakrájíme na plátky široké cca 2 cm (3 ks na porci) a lehce naklepeme klouby ruky. Jednu lžíci oleje smícháme s bylinkami, špetkou soli,…
Panenku očistíme od případných blan a rozřízneme na plát.Z obou stran osolíme, opepříme a k jedné třetině po delší straně naskládáme vedle sebe plátky Hermelínu, na ně…
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a prořízneme do ní kapsu, do které vložíme sušené švestky. Maso upevníme špejlí, obalíme v drceném pepři, osolíme a opečeme po všech…
Nejlepší částí vepřového masa je panenka, která si při správné úpravě zachová svojí šťavnatost. Jednoduše okořeněnou panenku, vonící po rozmarýnu, perfektně doplní…
Žampiony rozmixujeme a dáme na rozpálenou pánev s máslem orestovat, osolíme a opepříme. Na druhé pánvi necháme zatáhnout panenku, osolíme a opepříme. Na pomoc si vezmeme…
Maso podél rozkrojíme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a položíme plátky slaniny. Z fazolek odkrojíme konce a dáme na slaninu.Smotáme a svážeme nití. Posypeme kmínem…
Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením. Medailonky prudčeji…
Na 1 PL oleje orestujeme cibuli na proužky, česnek na plátky a zázvor na nudličky. Přidáme na proužky naprájené papriky, čilipapričku a zarestujeme. Nakonec přidáme na…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno