Plněné žemle - Tortas
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na tenké plátky a ohřejeme. Žemle rozkrojíme, spodní část vydlabeme a naplníme ji teplými fazolemi.Na fazole rozdělíme maso, na které přijdou plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na tenké plátky a ohřejeme. Žemle rozkrojíme, spodní část vydlabeme a naplníme ji teplými fazolemi.Na fazole rozdělíme maso, na které přijdou plátky…
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, mírně osolíme a opepříme, opečeme na rozpáleném oleji tak asi 6 minut, až maso začne zlátnout. Při opékání mícháme, aby se maso…
V kastrolku, povařte rajčata, jalapeňos, oregano, sůl a česnek asi 8 minut, nebo dokud se rajčata uvaří do tekuta. Odstraňte z tepla a nechte mírně vychladnout.Přendejte…
Kukuřici opláchneme i s listy a povaříme cca 6 minut. Změklé máslo smícháme s paprikami, koriandrem, osolíme, opepříme. Klasy osušíme, necháme vychladnout. Opatrně…
Na máslo vložíme kukuřici, necháme povolit, zalijeme vývarem, (tak 2 cm nad okraj kukuřice,) a vaříme cca 15 minut. Poté rozmixujeme tyčovým mixérem a dvakrát…
Na olivovém oleji ve velkém hrnci zpěníme cibuli a česnek, dokud cibule nezesklovatí. Přidáme kuřecí stehna, chilli, skořici, kmín, bazalku, arašídy a parmazán. Dobře…
Cibuli, mrkev, papriku a koriandr nadrobno nasekáme a promícháme společně s masem a kapary.Vyrobíme dresink. Smícháme majonézu, zakysanou smetanou, Tabasco, citrónovou…
Cibule, kapie a jalapeňos nakrájíme na velmi drobno.Smícháme majonézu s dijonskou hořčicí.Vše spolu zamícháme a podle chuti a potřeby přidáme nahrubo mletý pepř a chilli.
Všechno nakrájíme. Rajčata nejdřív na polovinu, pak čtvrtiny a nakonec napříč na drobnější kousky. Cibuli najemno. Papričky nadrobno, pokud máte čerstvé, zbavte je…
V míse smícháme suroviny na salsu a odložíme stranou, aby se jejich chutě prolnuly.Na pánev nalijeme olej a nakrájenou cibuli a papriku osmahneme doměkka a dozlatova…
Vajíčka prošleháme metlou se sýrem. Šunku nakrájíme na plátky a opečeme na trošce oleje.Přidáme jemně nakrájenou bílou část jarní cibulky, nadrobno nakrájené jalapeňo a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio