Rýže s tyrolskou slaninou a zeleným chřestem
Recept ještě nebyl hodnocenRýži připravíme podle návodu a do horké vmícháme čerstvé máslo.Slaninu a šalotku nakrájíme na kostičky a osmahneme na lžíci oleje v hlubší pánvi. Chřest očistíme, je-li…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rýži připravíme podle návodu a do horké vmícháme čerstvé máslo.Slaninu a šalotku nakrájíme na kostičky a osmahneme na lžíci oleje v hlubší pánvi. Chřest očistíme, je-li…
Játra si omyjeme, očistíme a osušíme. Strouhaný sýr smícháme se strouhankou. Vejce vyklepneme do misky, osolíme, opepříme, přidáme chilli papričku, chilli omáčku a vše…
Nadrobno nakrájenou cibulku smícháme s mletým masem. Přidáme všechny ostatní suroviny a vytvarujeme placičky asi 2cm vysoké. Necháme je odpočinout zhruba 1/2 hodiny.…
Krůtí mleté maso smícháme s jemně nastrouhaným sýrem, vejcem, najemno posekanými bylinkami a strouhaným chlebem, osolíme a přidáme citronový pepř. Řádně promícháme a…
Filety opláchneme, osušíme a ze strany kde je kůže, opatrně na třech místech nařízneme, aby se nám filet na pánvi nekroutil.Na dlaně si nakapeme trochu olivového oleje a…
Ze stehen odstraníme kůži a oddělíme od kostí (nevyhazujeme, použijeme na vývar). Žampiony nakrájíme na tenké plátky, papriku na úzké proužky.Brambory nakrájíme na cca 5…
Zeleninu očištěnou nakrájíme na kousky. Vložíme do zapékací misky, zakapeme olejem, okořeníme a promícháme.Misku se zeleninou dáme do trouby na 180 stupňů, pečeme do…
Filety okouna osolíme, opepříme z obou stran a necháme asi dvě hodiny odpočinout. V misce si utřeme 50 g másla přidáme kůru z citronu, nadrobno nasekané bylinky, mořskou…
V mikrotenovém sáčku si promícháme uvedené suroviny na marinádu, vložíme opláchnutý a osušený celý ořech masa a pořádně ho v marinádě obalíme. Sáček důkladně uzavřeme a…
Maso z candáta je šťavnaté a měkké, což ocení každý milovník rybích delikates. Takto okořeněné filety nabízí kombinaci lahodně grilovaného candáta s výraznou citrusovou…
Kombinace jemného tresčího masa a čočky připravované se zeleninovou směsí na italský způsob, vás překvapí svojí skvělou chutí. Krásně vonící pokrm je nejen sytý, ale…
Maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou nebo špekem. Bylinky nasekáme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky.Prošpikované maso osolíme, opepříme, obalíme v…
Bulgur připravíme podle návodu a necháme vychladnout.Řapíky celeru a ředkvičky jemně nakrájíme. Bylinky nastříháme najemno. K bulguru přidáme olej, osolíme, opepříme a…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Lilek posolíme a necháme vypotit.Pekáček vyložíme pečícím papírem, rozložíme kousky batátu, brambor, šalotky a mrkve. …
1. Rybku pokapeme citronem, okořeníme citronovým pepřem, nakrájíme na proužky a na trošce olivového oleje proženeme po pánvi. 2. Špenát spaříme horkou vodou, zapékací…
Fazolky uvaříme na páře na skus.Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden…
Z uvedených surovin ve vhodné nádobě vyšleháme marinádu. Maso opláchneme, osušíme a nařežeme na námi požadovanou velikost. Z jedné strany zlehka, nejlépe přes…
Celer (bez listů) a jadřinců zbavená, neoloupaná jablka nakrájíme na přibližně stejné kousky.Přidáme hroznové víno, pokud jsou kuličky veliké, můžeme přepůlit a…
Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z lahůdkové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme na jemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary.…
Do kůže uděláme zářezy a vložíme citronový tymián. Z druhé strany lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet. Připravíme si přeliv. Do misky…
Do kůže uděláme zářezy a vložíme citronový tymián. Z druhé strany lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet. Připravíme si přeliv. Do misky…
Na oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Brokolici rozebereme na menší růžičky, vhodíme do vroucí vody a 3-5 minut povaříme.Lososa okořeníme citronovým pepřem a osmažíme na pánvi s kapkou oleje.Crème fraîche…
Filé necháme rozmrazit a papírovou utěrkou ho řádně osušíme. Všechny přísady na marinádu prošleháme, filé naskládáme do vhodné nádoby a marinádou ho přelijeme.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32