Salát z čínské polévky
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny spaříme, necháme asi 3 minuty, pak dáme koření z pytlíčků i olejíček.Rajčata a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme slitou kukuřici, přidáme těstoviny,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny spaříme, necháme asi 3 minuty, pak dáme koření z pytlíčků i olejíček.Rajčata a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme slitou kukuřici, přidáme těstoviny,…
Přidáno před 54 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Na TopRecepty.cz najdete kuchyňské pomocníky za nejlepší ceny na trhu!
Jak připravit švestky ve vlastní šťávě krok za krokem: V zimě se budou hodit na koláče i do buchet