Buchta double orgasmus
Recept ještě nebyl hodnocenTyto výborné řezy zmizí během chvíle. Chutné ořechové těsto ochucené ananasovým kompotem po upečení a zchladnutí potřeme lahodným krémem z pomazánkového másla a pudinku.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto výborné řezy zmizí během chvíle. Chutné ořechové těsto ochucené ananasovým kompotem po upečení a zchladnutí potřeme lahodným krémem z pomazánkového másla a pudinku.…
Sezóna čerstvých a lehce pálivých ředkviček pomalu klepe na dveře. Kdo by nemiloval čerstvě vytaženou ředkvičku přímo ze záhonu. Z takových pak vytvoříte tuto lahodnou a…
Velký hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu předehřejeme troubu na 180 °C.Do velké mísy prosejeme mouku, kakao a prášek do…
Mrkvový dort je nenáročným moučníkem na všední i sváteční dny. Korpus dortu je vláčný, plný šťavnaté mrkve, křupajících ořechů a dochucený skořicí. S krémem z…
To jednoduché bývá nejlepší. Ředkvičky samy o sobě mají specifickou chuť a vůni, proto je škoda je s něčím míchat. Stačí je spojit do pomazánky máslem a ochutit solí.…
Paštiku si utřeme s máslem, přidáme na jemno pokrájenou cibuli, nastrouháme okurku, přidáme hořčici, osolíme, opepříme.
Sýrová pomazánka, co je plná vůně a chuti. Dva zrající sýry jsou doprovázeny česnekem, cibulí a zjemněny smetanovým sýrem a pomazánkovým máslem. Na čerstvém chlebu nebo…
Na lahodnou houbovou omáčku použijeme houby mražené, můžeme ji ale připravit i z hub čerstvě nasbíraných. Omáčku dochutí bobkový list s pepřem a zjemní ji několik lžic…
V čem je tato houbová omáčka jiná? Přidáváme do ní nastrouhaný celer, který podpoří chuť hub a na zjemnění pomazánkové máslo. Není třeba použít žádných dochucovadel,…
Krém připravíme rozšleháním smetany s pomazánkovými másly a cukrem. Na plech rozložíme vrstvu piškotů, které potřeme silnou kávou s rumem. Natřené piškoty pomažeme…
Salám a šunku nasekáme na jemno. Přidáme sýr, jemně nasekanou cibuli a okurek, dáme několik malých lžiček hořčice a pomazánkové máslo. Nakonec přidáme na tvrdo uvařené…
Surimi nakrájíme na tenká kolečka, pórek nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme a vše smícháme s ostatními ingrediencemiMajonéza lze částečně lze nahradit vaničkovým…
Hledáte inspiraci na rychlou večeři nebo pohoštění pro hosty? Vyzkoušejte tuto rybí pomazánku, která je moc chutná a hotová během chvilky. Vše jen smícháme a ozdobíme…
Ať se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Masová pomazánka z uzeného masa je velice rychlá a jednoduchá pomazánka z pár ingrediencí. Můžete využít zbytky masa, a dochutit třeba ještě kyselou okurkou. Tato…
Žloutky a sůl vyšleháme do světle žluté tuhé pěny. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a zamícháme. V druhé míse z bílků a soli ušleháme tuhý sníh. Třetinu sněhu…
Těsto: Vše smíchat, nalít na vymazaný, vysypaný plech a upéct. Krém: Vše smíchat a potřít vychladlý korpus,pocákat čokoládou.
Drobné věnečky z odpalovaného těsta připravujeme nejčastěji na sladko plněné žloutkovým krémem. Výborné jsou ale i ve slané verzi, plněné různými druhy pomazánek.…
Před pár lety byla tahle jednoduchá buchta na plech hitem. Řezy jsou skvělé, příprava je rychlá a jednoduchá, vláčný korpus má výraznou ananasovou chuť a lahodný krém…
Pomazánka z natvrdo vařených vajec ochucená úžasným medvědím česnekem. Jaro a vitamíny přímo na vašem talíři nebo čerstvě ukrojeném chlebu. Dokud roste medvědí česnek…
Pomazánkové máslo smícháme s tvarůžky, které nakrájíme nebo nastrouháme. Přidáme trochu soli, pepře, nadrobno nakrájenou cibulku i s natí.Ušleháme elektrickým hnětačem.…
Půllitr = toustový chleba vykrojený dle průměru půllitru...každý plátek promazat pomazánkou... dávala jsem 11 plátků na sebe ...jelikož musel absolvovat cestu autem, pro…
Přidáno před 41 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pečený květák pětkrát jinak: Dejte si ho smetanový, po indicku nebo se slaninou!
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Nejlepší pudinkové recepty: Smlsněte si na Dunajských vlnách nebo dokonalém tvarožníku