jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Tiramisu

Tiramisu
nahoru
Tiramisu Tiramisu Tiramisu Tiramisu Tiramisu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Nepečené a mražené

Suroviny:

2 baličky piškotů
200g moučkového cukru
2 smetany ke šlehání
2 pomazánková másla
1 hrnek studené instantní kávy
kakao

Postup přípravy receptu

Smetanu,pomazánkové máslo a cukr ušleháme do pěny. Formu vyložíme piškoty pokapané kávou. Na piškoty navrstvíme polovinu pěny a opět poklademe piškoty a pokapeme kávou,dáme zbytek pěny a uložíme do lednice. Podáváme posypané kakaem a ozdobené šlehačkou.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
18 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Tiramisu"

autor: Andulinka
vloženo: 21.08.2013 08:55:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrota veliká!smajliksmajlik Přepisuji do kuchařky a posílám bodíkasmajlik. Díky za recept.smajlik

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2012 15:41:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

http://www.nakupnam.cz/fotky9907/fotos/_vyr_1949slehacka_deluxe.jpg

btw: Vím jaký je rozdíl mezi OBALEM na smetanu a šlehačku. Se smetanou se to prostě vyšlehat nedá.smajlik

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2012 15:38:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je zajímavý, že SMETANU sem použila a po dvaceti minutách šlehání z toho byla stále voda a při použití ŠLECHAČKY sem měla za tři minuty hotovo. Pokud vím, tak je rozdíl mezi smetanou ke šlehání a šlehačkou ke šlehání.smajlik

autor: mimosa
vloženo: 15.06.2012 14:02:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

http://static.akcniceny.cz/foto/vyrobky/644000/643...

vloženo: 15.06.2012 14:01:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ellie: Co se rozšiluješ, to vím i já a to skoro vařit neumím, že se to jmenuje SMETANA KE ŠLEHÁNÍ, šlehačka je z toho až to vyšlehášsmajliksmajlik

autor: mimosa
vloženo: 15.06.2012 13:59:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ellie:proč-vždyť je to ofic.název :-http://lsza.blog.cz/

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2012 13:53:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Doporučovala bych upravit v popisu SMETANU KE ŠLEHÁNÍ, na šlehačku ke šlehání. Právě sem díky tomu vyhodila dvě smetany a dvě pomazánkkvý másla. smajlik

autor: alka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.10.2011 08:58:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Antik10:kristova noho, to je sice fajn,že to vYZkoušíte(!!!!!) ale nejdřív se naučte psát!!

Antik10:

autor: Antik10
vloženo: 04.07.2011 22:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

viskouším zní to výborněsmajlik

autor: suslajda
vloženo: 24.02.2011 13:39:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám stejně jen do kávy přidávám rum nemá chybu posílám bodík.smajlik

autor: Jenny
vloženo: 21.02.2011 20:49:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik posílám fotky ze včerejšího odpoledne,nafotit řez se mi bohužel nepodařilo,tiramisu je vynikající...smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 12.02.2011 16:08:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,já taky šlehám dohromady, udělá se krásný krémsmajlik

vloženo: 12.02.2011 16:07:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebi, jo? tak zkusím!! Máš mne na svědomí!!smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 12.02.2011 16:06:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Remčosmajliksmajlikušlehá,nebojsmajliksmajlikjá dám do šlehače máslo,tekutou šlehačku a máš vidět ten fofrsmajliksmajlika ta pevnostsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 12.02.2011 16:04:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já čtu a čtu snad všechna tiramisu, co tady máme. Už jsem to taky dělala a nejednou, ale zaboha si nevzpomenu, jestli ty šlehačky mám vyšlehat zvlášť a pak přidat pom. másla?smajlik Není to snad ani v jednom receptu řečeno. Nějak se mi nechce věřit, že se mi šlehačka ušlehá dohusta s těmi másly! Víte někdo jak na to?smajlik

autor: Lasicka 27
vloženo: 08.12.2009 15:45:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě se mi chladí v ledničce,už se mi sbíhají slinysmajliksmajlik

autor: Sodovka
vloženo: 25.08.2009 19:29:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám úplně stejný recept tzv. Tiramisu po česku. Piškoty namáčím v oslazené, silné kávě s rumem. Nevím, ale mně krém krásně ztuhne. Jenom dávám míň cukru. V původním receptu bylo 200g cukru, ale krém byl příšerně sladký. Doopravdy moc. Teď dávám 140 g cukru a i tak to bohatě stačí. Posílám bodíka.smajlik

autor: vybusna
vloženo: 25.08.2009 09:48:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mozno...to ma nenapadlo

autor: Paprika
vloženo: 25.08.2009 09:32:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Možná je někdo smazal, stejně jako si ty smazala svoje fotky od jiných receptů.

autor: vybusna
vloženo: 25.08.2009 09:17:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak tomuto nerozumiem....ja som ocividne komentovala fotku k tomuto receptu pred mesiacom a pol....a dnes pridala sidera dve nove fotky k receptu, ktory ich nemal....kde sa podeli tie co tu boli predtym??????

autor: vybusna
vloženo: 03.07.2009 11:54:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mne sa nikdy tiramisu takto pekne neodreze....strasne sa mi paci ked krem drzi hrany

autor: Gabina
vloženo: 03.07.2009 11:44:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Thle tady dělávám. Je to výborné smajlik

vloženo: 31.03.2009 17:41:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já nezatracuji pomazánkové máslo, dělám z něj spoustu věcí a nedávno jsem jedla něco hodně podobného, možná ta káva byla malinko s rumem a bylo to skvělé. Někde jsem si určitě založila recept, jenže, kde?smajliksmajlik Takže díky, to se určitě hodí!smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

dezert do kelímku tiramisu a jiné moučníky babicovy dobroty tiramisu tiramisu závin z pomazánkovýho másla tiramisu se šlehačkou tiramisu recept tiramisu se smetanou recept na tiramisu po česku babicovy dobroty recepty tiramisu krém na tiramisu recept na domácí tiramisu recept tiramisu krem tiramisu šlehačkou jaky je rozdil mezi šlehačkou a smetanou tiramisu s piškotama rozdíl mezi smetanou a smetanou ke šlehání rozdíl mezi šlehačkou a smetanou ke šlehání domácí tiramisu recept na včerejší tiramisu tiramisu z tvarohem slehačkou tiramisu recepty smetana ke šlehání babicovy recepty tiramisu recept-tiramisu babicovo tiramisu tiramisu bez slehacky tiramisa s šlehočkou babicovy dobroty recepty online tiramisu jaký je rozdíl mezi smetanou a šlehačkou tiramisu-recept babicovy recepty/tiramisu videorecepty tiramisu rozdíl mezi šlehačkou a smetanou rozdíl mezi smetanou a šlehačkou babicovy dobroty ovocné tiramisu recepty-tiramisu babicovy dobroty tiramisa babicovy recepty-tiramisu tyramissu se slehackou recepty tiramisu recept tiramisu




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty