jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Tiramisu

Tiramisu
nahoru
Tiramisu Tiramisu Tiramisu Tiramisu Tiramisu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Nepečené a mražené

Suroviny:

2 baličky piškotů
200g moučkového cukru
2 smetany ke šlehání
2 pomazánková másla
1 hrnek studené instantní kávy
kakao

Postup přípravy receptu

Smetanu,pomazánkové máslo a cukr ušleháme do pěny. Formu vyložíme piškoty pokapané kávou. Na piškoty navrstvíme polovinu pěny a opět poklademe piškoty a pokapeme kávou,dáme zbytek pěny a uložíme do lednice. Podáváme posypané kakaem a ozdobené šlehačkou.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
18 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Tiramisu"

autor: Andulinka
vloženo: 21.08.2013 08:55:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrota veliká!smajliksmajlik Přepisuji do kuchařky a posílám bodíkasmajlik. Díky za recept.smajlik

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2012 15:41:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

http://www.nakupnam.cz/fotky9907/fotos/_vyr_1949slehacka_deluxe.jpg

btw: Vím jaký je rozdíl mezi OBALEM na smetanu a šlehačku. Se smetanou se to prostě vyšlehat nedá.smajlik

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2012 15:38:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je zajímavý, že SMETANU sem použila a po dvaceti minutách šlehání z toho byla stále voda a při použití ŠLECHAČKY sem měla za tři minuty hotovo. Pokud vím, tak je rozdíl mezi smetanou ke šlehání a šlehačkou ke šlehání.smajlik

autor: mimosa
vloženo: 15.06.2012 14:02:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

http://static.akcniceny.cz/foto/vyrobky/644000/643...

vloženo: 15.06.2012 14:01:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ellie: Co se rozšiluješ, to vím i já a to skoro vařit neumím, že se to jmenuje SMETANA KE ŠLEHÁNÍ, šlehačka je z toho až to vyšlehášsmajliksmajlik

autor: mimosa
vloženo: 15.06.2012 13:59:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ellie:proč-vždyť je to ofic.název :-http://lsza.blog.cz/

autor: Ellie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2012 13:53:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Doporučovala bych upravit v popisu SMETANU KE ŠLEHÁNÍ, na šlehačku ke šlehání. Právě sem díky tomu vyhodila dvě smetany a dvě pomazánkkvý másla. smajlik

autor: alka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.10.2011 08:58:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Antik10:kristova noho, to je sice fajn,že to vYZkoušíte(!!!!!) ale nejdřív se naučte psát!!

Antik10:

autor: Antik10
vloženo: 04.07.2011 22:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

viskouším zní to výborněsmajlik

autor: suslajda
vloženo: 24.02.2011 13:39:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám stejně jen do kávy přidávám rum nemá chybu posílám bodík.smajlik

autor: Jenny
vloženo: 21.02.2011 20:49:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik posílám fotky ze včerejšího odpoledne,nafotit řez se mi bohužel nepodařilo,tiramisu je vynikající...smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 12.02.2011 16:08:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,já taky šlehám dohromady, udělá se krásný krémsmajlik

vloženo: 12.02.2011 16:07:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebi, jo? tak zkusím!! Máš mne na svědomí!!smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 12.02.2011 16:06:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Remčosmajliksmajlikušlehá,nebojsmajliksmajlikjá dám do šlehače máslo,tekutou šlehačku a máš vidět ten fofrsmajliksmajlika ta pevnostsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 12.02.2011 16:04:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já čtu a čtu snad všechna tiramisu, co tady máme. Už jsem to taky dělala a nejednou, ale zaboha si nevzpomenu, jestli ty šlehačky mám vyšlehat zvlášť a pak přidat pom. másla?smajlik Není to snad ani v jednom receptu řečeno. Nějak se mi nechce věřit, že se mi šlehačka ušlehá dohusta s těmi másly! Víte někdo jak na to?smajlik

autor: Lasicka 27
vloženo: 08.12.2009 15:45:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě se mi chladí v ledničce,už se mi sbíhají slinysmajliksmajlik

autor: Sodovka
vloženo: 25.08.2009 19:29:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám úplně stejný recept tzv. Tiramisu po česku. Piškoty namáčím v oslazené, silné kávě s rumem. Nevím, ale mně krém krásně ztuhne. Jenom dávám míň cukru. V původním receptu bylo 200g cukru, ale krém byl příšerně sladký. Doopravdy moc. Teď dávám 140 g cukru a i tak to bohatě stačí. Posílám bodíka.smajlik

autor: vybusna
vloženo: 25.08.2009 09:48:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mozno...to ma nenapadlo

autor: Paprika
vloženo: 25.08.2009 09:32:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Možná je někdo smazal, stejně jako si ty smazala svoje fotky od jiných receptů.

autor: vybusna
vloženo: 25.08.2009 09:17:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak tomuto nerozumiem....ja som ocividne komentovala fotku k tomuto receptu pred mesiacom a pol....a dnes pridala sidera dve nove fotky k receptu, ktory ich nemal....kde sa podeli tie co tu boli predtym??????

autor: vybusna
vloženo: 03.07.2009 11:54:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mne sa nikdy tiramisu takto pekne neodreze....strasne sa mi paci ked krem drzi hrany

autor: Gabina
vloženo: 03.07.2009 11:44:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Thle tady dělávám. Je to výborné smajlik

vloženo: 31.03.2009 17:41:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já nezatracuji pomazánkové máslo, dělám z něj spoustu věcí a nedávno jsem jedla něco hodně podobného, možná ta káva byla malinko s rumem a bylo to skvělé. Někde jsem si určitě založila recept, jenže, kde?smajliksmajlik Takže díky, to se určitě hodí!smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

domácí tiramisu babicovy dobroty ovocné tiramisu tiramisu recepty recept na tiramisu po česku recept-tiramisu tiramisu bez slehacky jaký je rozdíl mezi smetanou a šlehačkou recepty tiramisu videorecepty tiramisu tiramisu šlehačkou recepty-tiramisu recept na včerejší tiramisu recept tiramisu krem babicovy dobroty tiramisa babicovy recepty/tiramisu tiramisu s piškotama tiramisu recept tyramissu se slehackou tiramisu-recept rozdíl mezi šlehačkou a smetanou ke šlehání babicovy recepty tiramisu recept tiramisu tiramisu a jiné moučníky tiramisu z tvarohem slehačkou smetana ke šlehání babicovy dobroty recepty tiramisu krém na tiramisu rozdíl mezi smetanou a smetanou ke šlehání babicovy dobroty recepty online tiramisu recept na domácí tiramisu rozdíl mezi šlehačkou a smetanou babicovy recepty-tiramisu tiramisu se smetanou rozdíl mezi smetanou a šlehačkou dezert do kelímku tiramisu se šlehačkou babicovy dobroty tiramisu závin z pomazánkovýho másla babicovo tiramisu jaky je rozdil mezi šlehačkou a smetanou tiramisu tiramisa s šlehočkou




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty