Rychlý podzimní jablkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, cukr a sůl promícháme s Pomocníkem na kynutí, vmícháme vodu, olej a 1 vejce a vypracujeme těsto. Toto rozložíme na plech s pečicím papírem (je třeba trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku, cukr a sůl promícháme s Pomocníkem na kynutí, vmícháme vodu, olej a 1 vejce a vypracujeme těsto. Toto rozložíme na plech s pečicím papírem (je třeba trochu…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak si užít Silvestr, i když nepijete? Zkuste tyto skvělé nealkoholické míchané drinky!
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším