Vlhká ananasová bábovka-hrníčková
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny.Přimícháme olej, mouku smíchanou se sodou a pudinkové prášky, které rozmícháme v 1 hrnku šťávy z ananasového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny.Přimícháme olej, mouku smíchanou se sodou a pudinkové prášky, které rozmícháme v 1 hrnku šťávy z ananasového…
Ananas scedíme a šťávu uchováme na přípravu krému. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a boky formy vytřeme olejem a vysypeme dětskou krupičkou. Těsto: Celá vejce,…
Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny, přidáme mouku, olej a pr.do peč. Pečeme na plechu asi 25x30cm do růžova. Jablka rozdusíme s cukrem, přidáme pudink ve vodě…
Pudink uvaříme podle návodu. Do větší misky si nachystáme piškoty (popř.ovoce). Zalejeme trochou pudinku, skládáme dašlí vrstvu piškotů a další pudink. Pokud máme vyšší…
Kompot scedíme. Trochu šťávy dáme stranou, zbytek dolijeme mlékem do objemu 800 ml. Pudinkový prášek smícháme s písk. cukrem, dolijeme tekutinou a uvaříme hustý pudink,…
Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přilijeme kefírové mléko a šleháme opět metličkou nebo mixérem. Dále přidáme ananasový pudink, mouku, šleháme. Když by se nám zdálo…
Dýni kartáčkem ve vodě důkladně očistíme, opláchneme a osušíme. Odřízneme stonek, dýni přepůlíme, načtvrtíme a nejlépe lžící vydlabeme dužinu se semínky. Dužinu i…
Vejce postupně rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. 2 žloutky zatím odložíme stranou. Ze zbývajících čtyř žloutků a z cukru vyšleháme pěnu. Bílky rovněž vyšleháme a…
Jablka si nahrubo nastrouháme a podusíme je se sklenkou kompotové šťávy nebo vody. Když jsou jablka měkká, přidáme cukr /pokud používáme štávu z kompotu, tak dáváme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Minimalistická kuchyně není jen o designu,prim udávají i nenápadné spotřebiče
Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace