Řezy s jahodovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenNa piškot vyšleháme žloutky s cukrem, přilijeme vodu, olej a přidáme mouku s práškem do pečiva. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na plech s pečícím papírem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na piškot vyšleháme žloutky s cukrem, přilijeme vodu, olej a přidáme mouku s práškem do pečiva. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na plech s pečícím papírem…
Všechny uvedené suroviny na koláčové těsto zamícháme a nalijeme na vymazaný plech nebo větší pekáček. Přidáme pokrájené čerstvé jahody a oloupanou a pokrájenou rebarboru…
Zapneme troubu na 180 °C a plech 32x23 cm vyložíme papírem na pečení.Do mísy dáme vejce, cukr a elektrickým šlehačem začneme šlehat na nejvyšší stupeň. Přidáme horkou…
Jahodový pudink uvaříme podle návodu na obalu. Za častého míchání ho necháme zchladnout. Mezitím si na dno pohárků rozdělíme jahodový jogurt. Opatrně na něho vlijeme…
Žloutky s cukrem utřeme do světlé pěny a vmícháme do ní mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva střídavě se sněhem z bílků. Těsto rozetřeme na plech (ten největší)…
Žloutky s cukrem utřeme do světlé pěny a vmícháme do ní mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva střídavě se sněhem z bílků. Těsto rozetřeme na plech (ten největší)…
Žlotuky s cukry vyšlehat, pak lehce vmíchat mouku s tuhým sněhem z bílků, pečeme do zlatavého povrchu na vyšším plechu na 170°C 20-25 min. Necháme vychladnout. Potřeme…
Nejprve uděláme jahodovou náplň.Jahody omyjeme a spolu s cukrem a vodou krátce povaříme. Trochu rozmixujeme, kdo nechce mít kousky jahod, rozmixuje úplně.Pak přilijeme v…
Uvaříme hustý pudink z půl litru mléka a dvou pudinků.Dáme do stroje vyšlehat, aby chladl nebo můžeme dát do umyvadla studenou vodu, do které hrnec postavíme a mícháme…
Tyto poháry vypadají velmi efektně, ale příprava je mnohem jednodušší, než si myslíte. Potřebujete hlavně trpělivost při čekání, až želatina ztuhne.
Korpus: Celá vejce vyšleháme s cukrama. Smícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem. Pak sypkou směs přimícháme k vyšlehaným vajíčkům. Dobře promícháme a vylijeme do…
Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu. Přidáváme do sněhu po jednom žloutky a šleháme. Přidáme olej, po lžících přidáváme mouku a prášek do pečiva.Půlku těsta…
Za nedělní oběd se určitě hodí vymazlený moučník. Což třeba zkusit tyto řezy s pudinkovým jahodovým krémem a čokoládovou polevou? Není zdaleka tak složitý, jak se na…
Tuk nastrouháme a zpracujeme těsto. Necháme pár hodin odpočinout. Pak těsto rozválíme na dva pláty, přeneseme na plech, propícháme vidličkou a každý upečeme zvlášť …
Suroviny na těsto postupně vyšleháme a těsto nalijeme do dortové formy vyložené pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě(200°C)asi 20min. Po upečení necháme…
Bilky a spetku soli vyslehame do tuheho snehu. Zloutky s pulkou cukru vyslehame do bile peny, pridame prosatou mouku s praskem do peciva, olej, vodu, zbytek cukru (nebo…
Vejce ušleháme s cukrem, mouku promícháme s kypřícím práškem a kakaem a vmícháme do ušlehaných vajec. Těsto rozložíme na plech s pečícím papírem a upečeme v předem…
Nejdříve si uvařím klasicky jahodový pudink a nechám vychladnout. Ze surovin na těsto vymíchám vařečkou lité těsto. 2/3 světlého těsta naliju na hl.plech a do 1/3 přidám…
Krém: V 250 ml mléka uvaříme jahodový pudink a necháme úplně vychladnout. Poté vyšleháme máslo, zašleháme do něj pudink a po lžících přidáváme domácí jahodovou…
Přesnídávku ohřejeme v hrnci. Pudinky a cukr rozmícháme ve vodě a přilijeme do horké přesnídávky. Na mírném ohni stále mícháme do houstnutí. Skleněnou mísu vyložíme…
Vezmu dortovou formu. Vyskládám ji piškotama, které jsem namočila v kompotové štávě. Skládáme tři vrstvy na sebe. Až mám hotovo naskládám navrch piškot, kompotové jahody…
Vajíčka s cukrem a horkou vodou vyšleháme, opatrně přimícháme mouku s práškem a olej. Dáme péct na velký plech asi 15 minut/200°C. Necháme vychladnout.Mezitím do…
Nejprve ušleháme společně vejce s cukrem do pěny, přidáme prášek do pečiva, pudinky a upečeme na 200 stupňů (horkovzduch). Během pečení si uvaříme z cukru, tuku, kakaa…
Úroda sezonního ovoce si mnohdy žádá rychlé zpracování. S tímto receptem můžete uvařit sladkou přesnídávku z oblíbeného ovoce. To jen očistíte, rozvaříte a rozmixujete.…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
Zapečená česneková bageta jako z pizzerie: Tipy a triky na perfektní pochoutku