Jahodová přesnídavka s cornflakes
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci povaříme nastrouhané jablko, nakrájené jahody, cukr a po rozvaření přidáme pudink rozmíchaný v trošce vody. Zahustíme ještě cornflakes a vločkami. Vychládlé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hrnci povaříme nastrouhané jablko, nakrájené jahody, cukr a po rozvaření přidáme pudink rozmíchaný v trošce vody. Zahustíme ještě cornflakes a vločkami. Vychládlé…
150 ml mléka zahřejeme na zhruba 55°C a rozpustíme v něm želatinu, na míchání používám malou metličku. Pak si ušleháme jahodový dezert v prášku v 250 ml mléka do husté…
Vejce s cukrem pořádně vyšlehat do husté pěny. Potom opatrně zlehounka vmíchat mouku a pudink. Upéct klasicky, jako piškot. Jahody nalít do do odměrky, přidat…
Vejce s cukrem pořádně vyšlehat do husté pěny. Potom opatrně zlehounka vmíchat mouku a pudink. Upéct klasicky, jako piškot. Jahody nalít do do odměrky, přidat…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Těsto: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá.Vešlehat do ní olej a horkou vodu. Nakonec lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít do…
Na vále nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované, rozválíme ho pizza válečkem na pečicí papír, který vložíme do kulaté formy.…
Na vále nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované, rozválíme ho pizza válečkem na pečicí papír, který vložíme do kulaté formy.…
Hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Zapneme troubu a předehřejeme na 160 °C.Sypké suroviny na těsto promícháme v míse a pak přidáme vejce, olej a…
Z mléka, cukru a krému dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot. Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva…
Dýni nastrouhat na hrubém struhadle, zalít přibližně 1-2 hrnky vody a za občasného promíchání podusit doměkka. Poté rozmixovat, pudinky rozmíchat v trošce vody a vmíchat…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak přidáme vyšlehanou smetanu a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Do těsta pak poházíme ovoce, jahody a kousky rebarbory.…
Korpus potřeme marmeládou.Jednu polovinu korpusu polijeme (spíše potřeme) hustým uvařeným vanilkovým pudinkem.Druhou polovinu korpusu polijeme ( spíše potřeme) hustým…
Smícháme cukr s vejcí, přidáme olej a umícháme dohladka. Přidáme mouku s práškem, mléko. Polovinu těsta odlijeme a přidáme do něj pudink rozmíchaný s mlékem a kokosem. …
Náplně: Nejdříve si uvařím hustý kakaový puding, používám málo tekutiny, kvůli opravdu pevné hustotě, jelikož se mi s tekutějšími náplněmi špatně pracuje (asi to chce…
Jednotlivá těsta samostatně zpracujeme. Z ořechového těsta vykrajujeme větší hvězdy, které upečeme. Z pudinkového těsta vykrajujeme menší hvězdy , které upečeme-…
Za stálého míchání přivedeme k varu mléko s cukrem. Ve sklenici si připravíme trochu mléka s banánovým pudinkem. Jakmile začne mléko bublat, vlijeme připravenou směs…
Všechny suroviny kromě pudinků smíchat dohromady,těsto rozdělit na 2 díly, do jednoho vmíchat pudink vanilkový a do druhého jahodový.Do vymazaného a vysypaného pekáče…
Vždy v 1/2 l mléka postupně uvaříme různé pudinky. Na dno nádobky dáme piškoty a ovoce a zvrchu ozdobíme dle fantazie. U nás mají rádi sušenky, lentilky, gumové bonbonky.
2 bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Zašleháme do něj cukr. Potom přišleháme dva žloutky, aroma a olej. Lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Rendlík,…
Do kastrolku vysypeme oba sáčky pudinku, přidáme mléko a uvaříme hustý krém. Cukr přidáme dle svých zvyklostí ( já pudink osladila 1 PL diacukru)) a necháme vychladnout.…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, šťávu z pomerančů a půlky citrónu, mléko, prosejeme mouky s práškem do pečiva a nakonec přidáme sníh z vyšlehaných…
Z vajec, krystalu, mouky a jemných ingrediencí si upečeme piškot. Po upečení plát srulujeme, necháme vychladit. Připravímne si čokoládovou polevu. Vychladlou roládu…
Vyšleháme pořádně žloutky s polovinou cukru (aspoň 4 minuty), poté vyšleháme bílky s druhou polovinou cukru (nepřešlehat!!) a jemně vmícháme ke žloutkům, přidáme 120 g…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?
Mýty vs. fakta: Je zdravé jíst vajíčka? A kolik denně je akorát?
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá