Pudink kokosový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Eskymo řezy
Recept ještě nebyl hodnocenDnes pro vás máme recept na velmi oblíbený moučník připomínající svou chutí známý nanuk. Upečte si kokosové Eskymo řezy, které chutnají nejlépe dobře vychlazené. Hodí se…
Eskymo řezy II
Recept ještě nebyl hodnocenDezert jako stvořený pro milovníky kokosu. Vláčný kakaový korpus potřený vrstvou kokosového pudinkového krému, to jsou řezy eskymo. Na závěr ještě moučník polijeme…
Mandarinkové řezy Orgasmus
Recept ještě nebyl hodnocenTento moučník nese lechtivější název, ale zcela zasloužený. V pečeném piškotu se skrývá šťavnatý ananas a dodává mu exotickou chuť. Na něm je pak rozetřen kokosový krém,…
Řezy Eskymo
Recept ještě nebyl hodnocenMoučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou…
Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny i s jablkama, /viz suroviny na těsto/ smícháme a vymícháme pak hladké těsto, které vmačkáme do plechu vysypaného kokosem. Potom si rozmícháme…
Pudinkové muffiny
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy dáme celá vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr, olej, vodu, rum a šleháme do světle husté hmoty. Do hmoty přidáme kokosové pudinky a rozšleháme. Naposledy…
Dort kopretinový kopeček
Recept ještě nebyl hodnocenNa korpus vyšleháme 4 žloutky s cukrem a horkou vodou.Zamícháme promísenou mouku s práškem do pečiva a madlemi. Nakonec jemně a opatrně převracením těsta vmícháme sníh…
Narozeninový dort bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin na korpus vypracujeme ručním šlehačem středně husté těsto. Na dno dortové formy (rozevírací, průměr 26 cm) vystřihneme kolečko pečicího papíru a na něj…
Eskymáček
Recept ještě nebyl hodnocenMoučník inspirovaný známým nanukem, který stojí za zkoušku. Není složitý a připravený je také velmi rychle, jen potřebuje čas na vychlazení. Kokosový krém zvláční…
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Recept ještě nebyl hodnocenVychutnejte si exotickou chuť tropů na talíři! Moučník spojuje krémovou tvarohovou náplň s osvěžující příchutí a vůní kokosu. Křupavé čokoládové dno ubírá tomuto…
Kokosovo tvarohový koláč - strouhaný
Recept ještě nebyl hodnocenStrouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
Buchta z nebes
Recept ještě nebyl hodnocenVláčné buchty z nadýchaného těsta s lahodným krémem jsou vždy hitem. Máme pro vás recept na moučník, který vás vynese do nebes. Krém příjemně chutná i voní po kokosu a…
Kefírová buchta s krémem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny na korpus smícháme a pořádně promícháme nebo vyšleháme šlehačem. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 200°C asi na 20 - 30 minut (záleží…
Jahodový pohár s tvarohovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenHorké letní dny si žádají dezerty osvěžující, lehké a plné ovoce. Ale nemusí to být zrovna koláče či bublaniny. Vyzkoušejte třeba tyto luxusně vypadající poháry, kdy…
Svěží řezy Piňacolada
Recept ještě nebyl hodnocenVelký plech si vymažeme tukem a vysypeme kokosem. Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem a herou. Do hmoty zamixujeme kokos. V další misce si rozmixujeme ananasový…
Eskymo řezy pro milovníky kokosu
Recept ještě nebyl hodnocenLehký a nadýchaný kakaový korpus, promazaný kokosovým krémem se zakysanou smetanou, máslem a pudinkem. Kdo má v oblibě pikantní chutě, může přidat ještě tenkou vrstvičku…
Koka roláda
Recept ještě nebyl hodnocenVejce ušleháme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s kakaem a lehce vmícháme do pěny. Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v troubě asi 10 minut na 180…
Dort s kokosovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Raffaelláček
Recept ještě nebyl hodnocenNa korpus promícháme všechny uvedené suroviny, uhněteme do koule a pomocí dlaně a prstů vmačkáme do dortové formy a uděláme zvýšený okraj (asi 1,5 cm). Dáme do lednice. …
Raffaelláček
Recept ještě nebyl hodnocenNa korpus promícháme všechny uvedené suroviny, uhněteme do koule a pomocí dlaně a prstů vmačkáme do dortové formy a uděláme zvýšený okraj (asi 1,5 cm). Dáme do lednice. …
Kokosovo-pudinkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nasypeme mouku, kokos a cukry, vše promícháme, přidáme změklé máslo s vajíčkem a vypracujeme tvárné těsto, které necháme v chladnu alespoň hodinu odležet. Je-li…
Kokosový pudink s jahodovým rozvarem
Recept ještě nebyl hodnocenKokos a jahody spolu tvoří dokonalý pár, jak chuťově, tak i barevně. Připravte si odlehčený letní dezert. Kokosový pudink uvařte přímo z kokosového mléka, je tedy vhodný…
Broskvový dort
Recept ještě nebyl hodnocenKORPUSY: Žloutky + cukr vyšlehat do pěny. Bílky - vyšlehat tuhý sníh Do žloutkové hmoty přisypat mouku, mléko, olej, prášek do pečiva a ostatní suroviny (tmavý korpus…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 3 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Klobásy
Přidáno před 15 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
Želatinový meloun oživí každou jarní párty!
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí