Kuřecí "popcorn"
Recept ještě nebyl hodnocenMäso nakrájame na 1x1 cm kocky. Obalíme v zmesi - múka, paprika, cesnak, sol, korenie čierné a majorán. Vipražíme v oleji (tak ako by sme robili hranolky).
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 1,67 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,67 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mäso nakrájame na 1x1 cm kocky. Obalíme v zmesi - múka, paprika, cesnak, sol, korenie čierné a majorán. Vipražíme v oleji (tak ako by sme robili hranolky).
Velkou cibuli oloupeme a ukrojime vrsek, aby mela rovny tvar a spodek, abychom zachovali jako podstavec. Cibuli velmi ostrym nozem nakrojime skoro doprostred a postupne…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Talián byl v Praze hitem a nezbytností k pivu. Kde se "neuzená uzenina" vlastně vzala?
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné