Rajčatový salát s majonézou
Recept ještě nebyl hodnocenKdyž se urodí rajčata, je potřeba je náležitě využít. Tento salát je použitím majonézy hutnější a má více kalorií. Pro milovníky masa je možné přidat i pokrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Když se urodí rajčata, je potřeba je náležitě využít. Tento salát je použitím majonézy hutnější a má více kalorií. Pro milovníky masa je možné přidat i pokrájenou…
Těstoviny jsou vděčná kuchyňská surovina. Pokud máme nějaké vhodné komponenty ještě i ve spíži nebo ledničce, můžeme připravit večeři během půl hodiny k naprosté…
Provoňte vaši kuchyň Asií a připravte si rychlou a jednoduchou směs s kuřecím masem se zeleninou, bambusovými výhonky, štiplavě pikantní zásluhou chilli papričky. Pokud…
Maso nakrájíme na kousíčky a okořeníme dle chuti, osmažíme je na oleji a přebytečný olej necháme odkapat.Polovinu tortilly natřeme cikánskou omáčkou, posypeme masem,…
Rozklepneme vejce do misky, osolíme, opepříme, rozšleháme. Rozpálíme pánev a vylijeme na ni rozmíchaná vajíčka. Uděláme klasickou omeletu (opečeme z jedné, potom z…
Velmi jednoduchý recept se zvláštním názvem. Jeho původ lze těžko dohledat. Obsahem pokrm připomíná boloňskou omáčku. Název zbruf pro tento pokrm se používá v pohraničí…
Oblíbené letní jídlo z dušené cibule, rajčat a papriky, zkombinujeme s míchanými vajíčky a osmaženým točeným salámem. Suroviny v tomto leču si zachovají původní chuť a…
Šťavnaté a křehké maso obklopené měkkou zeleninou a s pikantním nádechem hořčice. To je vepřová krkovice s cibulí, rajčaty a paprikami. Skvěle se hodí k lehké večeři…
Kuřecí prsa nařízneme, abychom udělali "kapsu", osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. V hlubší misce smícháme 2 lžíce oleje s kořením, do něj namočíme na silnější kolečka …
Jednoduchý, plný chuti a vitamínů. Přesně takový je tento barevný salát z pekingského zelí. Křupavou zeleninu příjemně doplní pikantní sladkokyselý nálev a hotový salát…
Kuřecí maso je skvělé svojí rychlostí tepelné úpravy. Pokud tedy chystáte oběd na poslední chvíli, inspirujte se zde. Kuřecí prsa naplňte mozzarellou, rajčaty a lístky…
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na oleji osmahneme dorůžova. Přidáme česnek, pokrájený na jemno. Lehce osmahneme.Přisypeme papriky nakrájené na jemná kolečka a rajče.…
Oblíbený tatarák můžete připravit i ve verzi vhodné pro vegetariány. Zeleninový tatarák, kde hraje prim lilek, je příjemně ochucený kapary, worcestrovou a chilli omáčkou…
Velmi dobrá a jednoduchá večeře nebo svačina plná chutí. Tortilly si zakoupíme hotové, nebo uděláme domácí. Naplněnou a srolovanou tortillu můžeme šikmo naříznout. Na…
Gyros: Maso nakrájíme na nudličky, promícháme s kořením, olejem a solí. Necháme uležet několik hodin nebo přes noc. Poté nudličky zprudka opečeme na pánvi s olejem…
Letní měsíce jsou bohaté nejen na úrodu cuket, ale sklízíme i mnoho další zeleniny ze zahrádky. Těsto s nastrouhanou cuketou a jogurtem bude příjemně vláčné, pizzu…
V misce si rozkvedláme vejce, přidáme 3 lžičky strouhanky, osolíme, opepříme a důkladně promícháme, aby nevznikly žmolky.Na pánev dáme trochu oleje a chvilku počkáme, až…
Sušená rajčata se stávají oblíbenou součástí našich jídelníčků. Využijete je v teplé i studené kuchyni, ale pochutnat si na nich můžete i samostatně. Pokud takto…
Přímo pro vegetariány nebo příznivce lowcarbové stravy je vhodná tato "pizza". Nebudete věřit, jak je jednoduché si připravit lahodný a přitom zdravý a lehký pokrm. Bude…
Pokud pěstujete rajčata a zvažujete, jak zužitkovat bohatou úrodu, jistě oceníte recept na domácí protlak. Jakmile ho jednou vyzkoušíte z vlastních rajčátek, která jsou…
Lilek propícháme a dáme péct do trouby na přibližně 3/4 hod. Poté vychladlý rozkrojíme a lžící vydlabeme do misky měkkou upečenou dužinu. Vidličkou rozmačkáme a smísíme…
Maso osolíme a opepříme. V pekáčku vhodném do trouby rozehřejeme olej a maso zprudka z obou stran opečeme a vytáhneme. Do výpeku přidáme drobně nakrájenou cibuli a po…
Lilek oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Mezi tím si na oleji zpěníme cibulku a zprudka osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, podlijeme troškou…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami