Ředkvičková krémová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenUvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jak stvořené. Štiplavost jim po úpravě zůstane jen maličko, ale chuť zůstane. Polévka je díky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jak stvořené. Štiplavost jim po úpravě zůstane jen maličko, ale chuť zůstane. Polévka je díky…
Saláty s jogurtovým dipem, chutnají skvěle. Obzvláště ty zeleninové. Krátce opečené a zkaramelizované ředkvičky, vás překvapí svou chutí. Navrch nesmí chybět zdravá…
Tuto jednoduchou a dobrou polévku uvaříme z křupavých ředkviček a vajec. Na přípravě není nic složitého. Na závěr v polévce necháme rozpustit tvrdý sýr a podáváme ji s…
Listy ředkviček nevyhazujte, obsahují totiž spoustu prospěšných látek a mají zajímavou chuť. Využijeme je do salátů, do pesta, nebo z nich můžeme uvařit tuto jednoduchou…
Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Nejlépe si ji vychutnáte na čerstvém…
Rychlým řešením, co zrovna teď připravit na večeři, je vždycky pomazánka. Základní suroviny zpravidla najde každý v lednici a pak do ní přidá, co je po ruce. Třeba…
Játra umyjeme, nakrájíme. Cibuli a kapii taky nakrájíme. Rozpálíme pánev, dáme sádlo, přidáme cibuli a kapii a játra. Dělejte to opravdu na sádle a jenom chvíli, asi…
Na másle zapěníme cibuli a přidáme nastrouhané ředkvičky.Podusíme bez pokličky aby se vydusila voda z ředkviček.Potom přidáme vajíčka osolíme a smažíme,dokud se nesrazí…
Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme, přidáme nakrájenou cuketu a vše osolíme a opepříme.Kysanou smetanu smícháme s hořčicí, tatarkou, solí, pepřem, worcesterem,…
Krůtí maso omyjeme a nakrájíme ho na nudličky. Nudličky osolíme, opepříme a posypeme chilli i kari kořením. Maso orestujeme na oleji.Nudle vložíme do vroucí vody a…
Správně se mají brambory, okurka i ředkvičky nakrájet na kostičky, ale já jsem ředkvičky i okurku nastrouhala nahrubo, nať z cibulky jemně pokrájela.Přidala jsem jogurt,…
Maso nakrájíme na malinkaté kostičky. Osolíme, opepříme a posypeme kurkumou. Necháme odležet. Nejlépe druhý den přidáme slaninu na kostičky, vejce, česnek, petrželku,…
Ředkvičku s jarní cibulkou (z cibulky i část zelené natě) a okurkou pokrájíme na tenké plátky, kdy okurkové plátky můžeme ještě přepůlit. Z rajčete vybereme měkký…
Na palačinky prošleháme dohromady mléko, vejce, mouku a trochu více posolíme, než jsme zvyklí na sladké palačinky. Pokud je třeba, tak přidáme malinko mléka, nakonec…
Základ tohoto slaného dortu tvoří korpusy z kynutého těsta, které promažeme dvěma druhy pomazánek a proložíme vařenými vejci. Celý dort pak potřeme pomazánkou a…
Vždy se po zimě těšíme na první jarní zeleninu - křehoučké a šťavnaté ředkvičky. Když nás omrzí je jíst jen tak, můžeme si z nich připravit lahodnou pomazánku. Přidáním…
Tato jednoduchá pomazánka je svěží a lehce pikantní. Jako základ použijeme nakrájená vařená vejce a tvaroh, přidáme řeřichu, ředkvičky a hořčici. Podáváme ji na pečivu…
Kuřecí maso je známé svojí jednoduchou a rychlou přípravou. Orestované kousky masa ochutíme kari kořením a nakrájenými ředkvičkami. Ty dodají masové směsi lehce pikantní…
Ředkvičky a okurky na struhadle nastrouháme na jemná kolečka, rajčátka pokrájíme na čtvrtky, zelí posekáme na nudličky a cibulku na jemné kolečka. Přidáme na kostky…
K základu přimícháme další suroviny (viz varianty) podle potřeby zahustíme strouhaným sýrem nebo zředímě zakysanou smetanou. Ingredience můžeme míchat i dohromady - niva…
Lučinu, zakysanou smetanu, tvaroh, česnek utřený se solí a nasekanou pažitkou ušleháme. Plátky celozrnné veky potřeme pomazánkou a poklademe plátky zeleniny.Okurku a…
Jednu menší mrkev si dáme stranou, zbytek očistíme a nakrájíme na menší kousky.V hrnci rozehřejeme lžíci másla, vložíme mrkev a chvíli opékáme. Přidáme nakrájenou…
Zpříjemněte si začátek dne lehkou a chutnou snídaní, kterou připravíte během chvilky. Sýr cottage, smíchaný s nakrájenou čerstvou zeleninou, podávejte s kouskem dobrého…
Hovězí kližka je výborná na přípravu směsí nebo gulášů, je jemná, rychle se uvaří a seženeme ji běžně u řezníka. Pokud chcete dobrý oběd, na kterém si pochutná celá…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami