Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Režná nit - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí biftek se slaninou

Hovězí biftek se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso (nejlépe od prověřeného řezníka, který nám vybere odležený kvalitní kus hovězího, vhodného na steaky) nakrájíme na 1,5 -2 cm plátky, obložíme kolem okrajů anglickou…

Ivusa

20 min

Housenky z hroznového vína

Housenky z hroznového vína

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Navlečeme nit na jehlu. Jednotlivé hrozny navlečeme za sebe jako korálky. Ve vyšším hrnečku, ponořeném v hrnci s trochou horké vody, rozpustíme čokoládu na vaření…

Králík v pupku

Králík v pupku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plát hovězího pupku rozprostřeme, osolíme, opepříme a doprostřed plátu vytvarujeme z mleté králičí fáše váleček přes celou délku hovězího plátu. Takto naplněný hovězí…

Colombo65

120 min

Zapečený pangasius „TWISTER“

Zapečený pangasius „TWISTER“

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dva filety Pangasiuse podélně rozdělíme na 4 úzké plátky, nasolíme a dle vlastní chuti okořeníme třeba jen pepřem nebo naší oblíbenou směsí (grilovací koření, koření na…

Colombo65

45 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Naposledy jste si prohlédli