Šmakoun à la Cordon bleu
Recept ještě nebyl hodnocen1. Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením. 2. Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením. 2. Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme…
V misce si smícháme omáčku z kečupu, oleje, koření, soli a jednoho natřeného stroužku česneku. Nakrájíme si rajčata na slabší půlkolečka, cibuli taktéž, salám na…
Přidáno před 54 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Oslavte svátek svatého Václava stylově pivem: Je jeden důvod, proč si oblíbený zlatavý mok dopřát právě v tento den