Roládka čoko tvarohová
Recept ještě nebyl hodnocenVejce oddělit + cukr ke žloutkům + polohrub.mouka + prášek do pečiva + vanil.cukr + 4 lzice solamylu. Z bilků vyšlehat sníh, pomalu vmíchat do těsta, péci na 180°C asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce oddělit + cukr ke žloutkům + polohrub.mouka + prášek do pečiva + vanil.cukr + 4 lzice solamylu. Z bilků vyšlehat sníh, pomalu vmíchat do těsta, péci na 180°C asi…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Hitler nebyl vegetarián! Vůdce miloval játrové knedlíčky a do vína si sypal tuny cukru