Kuře a lá fantazie
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmahneme kuřecí prsa, podlijeme vodou, přidáme sůl, (podravku, harmonii chuti) a zeleninový masox a dusíme do poloměka. Poté přidáme na drobně nakrájené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmahneme kuřecí prsa, podlijeme vodou, přidáme sůl, (podravku, harmonii chuti) a zeleninový masox a dusíme do poloměka. Poté přidáme na drobně nakrájené…
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí