Cuketa se zeleninou z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenCuketu, papriky a cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, vložíme do pomalého hrnce. V misce smícháme ostatní suroviny, případně dle sebe dochutíme. Přidáme procezený mix…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 242 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,90 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cuketu, papriky a cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, vložíme do pomalého hrnce. V misce smícháme ostatní suroviny, případně dle sebe dochutíme. Přidáme procezený mix…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout
Majonézové koláčky bez kynutí: Díky majonéze jsou neskutečně vláčné, skořicová povidla a drobenka z nich dělají skvost
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!