Štika na houbách a zázvoru
Recept ještě nebyl hodnocenŠtiku nasolíme. Olivový olej smícháme se zázvorem, kmínem a paprikou a směsí potřeme rybí porce. Takto připravené ryby dáme do lednice chvilku odležet. Na troše oleje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Štiku nasolíme. Olivový olej smícháme se zázvorem, kmínem a paprikou a směsí potřeme rybí porce. Takto připravené ryby dáme do lednice chvilku odležet. Na troše oleje…
Štiku naporcujeme a osolíme. Uděláme si těstíčko. Rozšlehané vejce smícháme s mlékem, přidáme koření garam masala a vše zahustíme hraškou, aby vzniklo tekuté těstíčko…
Filety štiky opláchneme vodou, osušíme a osolíme. Oba filety na kůži nařízneme, aby se nám ryba při opékání nekroutila. Do pánve si dáme přepuštěné máslo a necháme ho…
Na oleji restujeme nakrájenou cibuli. Štiku nakrájíme na menší kousky, osolíme a okmínujeme. Jakmile cibule zesklovatí, prudce na ní z obou stran opečeme štiku. Opečenou…
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Pivo je lék a Češi ho mají nejlepší na světě. Jak se "tekuté zlato" vlastně vaří?
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce