Čína v tortile
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájené na nudličky osolené, opepřené orestujeme na pánvičce na cibulce, při restování přidáme kostičku bujonu /je lepší když ho rozmnělníte/. Když už je téměř…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 434 kJ / 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,53 g |
– nasycené | 0,93 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájené na nudličky osolené, opepřené orestujeme na pánvičce na cibulce, při restování přidáme kostičku bujonu /je lepší když ho rozmnělníte/. Když už je téměř…
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Cibulové placky „cibuláčky“: Na křupavé placičky stačí jen pár ingrediencí, výraznou chuť cibule zjemní sýr a voňavé bylinky
Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!
Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou