Variace na Croque Monsieur
Recept ještě nebyl hodnocenBešamel: V menším kastrůlku necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Postupně přiléváme mléko a metličkou vyšleháme dohladka. Přidáme lžičku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bešamel: V menším kastrůlku necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Postupně přiléváme mléko a metličkou vyšleháme dohladka. Přidáme lžičku…
Cibuli, špek, okurky, mozarellu a bazalku nakrájíme na kostičky. V míse smícháme s mletým masem, přidáme vejce, sůl a pepř. Papriky rozpůlíme, zbavíme jadérek. Dovnitř…
Z kapustových nebo zelných listů opatrně seřízneme silnější středy, aby se dobře po naplnění rolovaly závitky. Listy není nutné spařovat.Starší pečivo (housky, rohlíky,…
I z méně zajímavých zásob v chladničce a spíže lze připravit luxusní a chuťově zajímavé jídlo. Z běžných makaronů se díky smaženým celerovým lupínkům stane neotřelá…
Uvařit těstoviny ve slané vodě, zvlášť brokolici (krátce), obojí slít, nasypat do mísy. Na pánvi orestovat uzeninu (lze vynechat), zalít smetanou (neměla jsem smetanu,…
Špagety uvaříme podle návodu, scedíme, odložíme. Na 1 lžíci oleje ze sušených rajčat osmažíme zelenou cibulku, přihodíme na kostičky nakrájenou cuketu, na nudličky…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Bramborové šišky připravíte jen ze 3 surovin: Plněné uzeným masem a s dokřupava osmaženou cibulkou chutnají fantasticky
Retro okénko: Proč má legendární Polárka ve znaku ledního medvěda?
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská