Toastová pizza v troubě
Recept ještě nebyl hodnocenNa večeři se snažíme zpravidla připravit velmi rychlý a snadný pokrm. Takovým může být i tato variace na pizzu z toustového chleba. Jednotlivé plátky jsou vyskládány na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na večeři se snažíme zpravidla připravit velmi rychlý a snadný pokrm. Takovým může být i tato variace na pizzu z toustového chleba. Jednotlivé plátky jsou vyskládány na…
Jednoduchý recept a vynikající pokrm. Šťavnaté mleté maso s mrkví, vejci a obalené do křehké uzeniny, to je plněná sekaná. Vyzkoušejte s bramborem či čerstvých chlebem,…
Netradiční obměna klasických muffinů, neboli malých dortíků. Tentokrát ale slaná varianta, se sýrem, olivami, šunkou a bylinkami. Skvěle se hodí na svačinu, večeři, nebo…
Skvělý nápad, jak ušetřit čas, který bychom věnovali přípravě těsta. Pokud použijeme jako těsto toastový chléb, otevírá se nám možnost zapojit svojí fantazii a ochutit…
Pizza už neodmyslitelně patří do našeho jídelníčku. Těžko říci, která je nejlepší, každý si chválí svůj originální a vyzkoušený recept. Je skvělé, že kdykoliv můžete…
Plněná roláda z mletého masa patří mezi trochu pracnější jídla, ale výsledek stojí za to. Nejenže skvěle chutná, ale také dobře vypadá. Šunka, vejce a zelenina vytvoří…
Přestože kotleta patří mezi nejlibovější části vepřového masa, dá se připravit tak, aby nebyla suchá. Plátky masa pokladené anglickou slaninou a šunkou, zalité lečem a…
Pokud máte rádi řízky, vyzkoušejte tento plněný řízek původem z Francie. Řízek připravíte z masa, šunky a plátku ementálu. Místo ementálu můžete použít Raclette, goudu,…
Máte doma přebytky chleba, který už není v kondici? Připravte z něj tradiční chleba ve vajíčku, ale tímto netradičním způsobem. Krajíce chleba namočené ve vejcích jsou…
Rychlé a snadno připravené večeře máme rádi po celodenním shonu všichni. Chutné zapečené chleby s pořádnou vrstvou sýra, zeleniny a šunky jsou jednou z variant. Uspokojí…
Jednoduchý recept na lehký oběd či večeři, když není moc času. Vydatná smetanovo-sýrová omáčka dokonale zasytí a přidáním brokolice zase uděláme něco pro své zdraví a…
Kdo by neznal italskou klasiku v podobě kulaté křupavé, ale vláčné placky s bohatým zdobení z toho, co máte rádi? Pizza u nás našla své jisté místo na stolech, ať už…
Fenomén nejen českých pohostinství jsou smažené kuřecí kapsy plněné sýrem a šunkou obalené v klasickém trojobalu. Připravte si tento pokrm i vy doma. S vařenými…
Vejce Benedikt je luxusní snídaňový pokrm, který v módních kavárnách stojí spoustu peněz. Jeho domácí výroba je přitom finančně nenáročná. Skládá se ze zastřeného…
Maso omýt a osušit, slaninu a šunku nakrájet na obdélníčky. Do masa udělat podélné zářezy, cca 1,5 cm hluboké, vzdáleněji od sebe. Do zářezu vložit slaninu a šunku a…
Šťavnatá kuřecí roláda, kterou naplníte podle chuti. Můžete přidat i žampiony, olivy, nebo párek. Skvěle se hodí jako víkendový oběd. Podáváme s vařeným bramborem, nebo…
Roláda nemusí představovat pouze piškotové těsto s lahodným krémem a bohatým zdobením. Vyzkoušet můžete i roládky naslano, třeba z toustového chleba. Plnění a zdobení je…
Pomazánek není nikdy dost, zejména těch tvarohových. Získaly si nás svěží chutí, která je vyhledávaná v horkých letních dnech. K přípravě hradecké pomazánky budete kromě…
Jaké připravit pohoštění na rodinnou oslavu nebo na posezení s přáteli? Můžeme vyzkoušet klasické chlebíčky s vejcem a majonézou, na které se kdysi chodilo do mléčného…
Štrůdl z listového těsta nemusí být pokaždé sladkým moučníkem, pro změnu ho můžeme upéct i naslano, plněný šunkou a sýrem. A pokud máme při ruce hotové listové těsto a…
Když je chuť něco malého zobnout, vyplatí se mít v zásobě listové těsto. Jakmile je doma, bude vyhráno. Do půlhodiny bude hotové slané nebo sladké pohoštění. Malé…
Špagety s kečupem má rádo snad každé dítě. V tomto receptu jsou oblíbené těstoviny navíc doplněné šunkou a zapečené sýrem, což zlepší chuťový požitek a obohatí jídlo o…
Mezi plátky sýra vložíme šunku nebo salám, obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance.Aby sýr nevytékal, obalíme ještě 1x ve vejci a strouhance.Osmažíme na oleji.
Geniální univerzálnost listového těsta snad ani není potřeba zmiňovat. Nejen, že z něj připravíte výborné moučníky, ale také lahodné slané koláče, záviny a další…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč