Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestky sušené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Švestkový chleba na špízu

Švestkový chleba na špízu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V míse ve vlažné vodě rozpustíme med a dobře rozmícháme sušené droždí. Po částech zapracujeme mouku se solí a vypracujeme hladké, nelepivé těsto. Na pomoučeném vále do…

Fazolová polévka od babičky

Fazolová polévka od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na masti speníme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom, pretlačeným cesnakom a korením, pridáme fazuľu, ktorú sme deň predtým namočili, zalejeme vodou.Vložíme koleno a…

Můj segoš

Můj segoš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve velkém papiňáku na sádle zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky (asi 2x2 cm) nakrájené maso a orestujeme. Po čas restování osolíme a…

tom.palda

120 min

Divoký guláš s pečenými brambory

Divoký guláš s pečenými brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji dozlatova. Vhodíme očištěné a pokrájené hovězí maso a na mírném ohni dusíme cca 20-30 minut, než maso pustí šťávu. Pak…

Marps

180 min

Vepřové na šveskách

Vepřové na šveskách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Sušené švestky naložíme asi na hodinu do bílého vína.Maso osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka ho na rozpuštěném másle opečeme.Podlijeme bílým vínem ve…

Kroupovka

75 min

Plněné perníčky s ledovou polevou

Plněné perníčky s ledovou polevou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Typické perníčky jsou vykrájené tvary, upečené a zdobené bílkovou polevou. V tomto receptu však najdeme inspiraci na další druh cukroví - plněné perníčky marcipánem,…

Vladka321

78 min

Králík se šalvějovou nádivkou

Králík se šalvějovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíkovi oddělíme přední i zadní nohy.Hřbet se žebry opatrně vykostíme a zadní stehna také.Osolíme, opepříme.Odřezky nakrájíme na malinké kousky.Na pánvi vyškvaříme na…

1974andrea

105 min

1 7 8 9

Marie

Nejnovější recepty Více