Domácí farmářský sýr
Recept ještě nebyl hodnocenMléko zpasterizujeme tím, že ho zahřejeme na 72°C na 30 vteřin a rychle schladíme (pasterizaci lze vynechat, ale sýr vydrží déle) na 30°C a poté přídame mléčnou kultůru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 100,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mléko zpasterizujeme tím, že ho zahřejeme na 72°C na 30 vteřin a rychle schladíme (pasterizaci lze vynechat, ale sýr vydrží déle) na 30°C a poté přídame mléčnou kultůru…
Převařené mléko necháte schladnout, přidáte 2 kapky syřidla určeného k syření mléka. Mléko se nechá při pokojové teplotě zkysnout. Nemusí být zkyslé tak, že se odděluje…
Rozdrtíme sušenky, smícháme je s rozpuštěným máslem a vymačkáme je na dno dortové formy, dáme do lednice. Odlijeme trošku mléka (z těch 200ml) a rozpustíme v něm…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Jak vznikl radler? Pivo ředěné limonádou mělo možná zamaskovat problém jednoho hospodského
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Trochu jiný pudink: Slavný britský sticky toffee pudink chutná spíš jako vláčná buchta. S karamelem je dokonalý!