Pečené Taliány s grilovanou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenV pekáčku rozpustíme sádlo a dáme na to Taliány. Pečeme v troubě na 180 st. 20 min., na prvních 10 minut přikryté poklicí. Dopečeme dorůžova. Po upečení se loupou. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V pekáčku rozpustíme sádlo a dáme na to Taliány. Pečeme v troubě na 180 st. 20 min., na prvních 10 minut přikryté poklicí. Dopečeme dorůžova. Po upečení se loupou. …
Změna role taliánů, budou základní surovinou. Paprikám uřízneme vršky, odstraníme semeníky i membrány. Zahřejeme větší množství vody, osolíme a když přijde voda k varu,…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Holka u plotny radí: Univerzální těsto na palačinky chutná skvěle s marmeládou nebo s touto slanou špenátovou náplní
Sladká sněhová nadílka: Co je vlastně meringue a jak se liší italská od francouzské a švýcarské?
Ochutnejte clafoutis: Francouzský třešňový moučník vypadá jako pudink a peče se schválně s peckami