Housky - květinky (postup)
Recept ještě nebyl hodnocenVykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout. Z těsta vyválíme pramen, z pravého konce uděláme jakoby očko a…
- těsto se dá použít téměř jakékoliv slané kynuté, protože se při tvarování promazává olejem, nemělo by být příliš mastné. - kornoutky by neměly být hodně vypečené, aby…
1) z každého kusu těsta uděláme bulku a asi 5 minut necháme odpočinout 2) bulku rozválíme na kratší bagetu, nůžkami jí ihned šikmo odstříhneme kratičký začátek a…
Těsto rozdělíme na kousky a z každého uděláme oválnou placatější bulku se špičkou a necháme asi 10-15 minut nakynout. Každou 4x příčně hluboce a mírně šikmo nařízneme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť