Slaný těstovinový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si dle návodu uvaříme těstoviny, jen dobu varu zkrátíme asi o 2 minuty, aby byly mírně nedovařené. Pak je scedíme a promícháme se lžící oleje, aby se neslepily. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si dle návodu uvaříme těstoviny, jen dobu varu zkrátíme asi o 2 minuty, aby byly mírně nedovařené. Pak je scedíme a promícháme se lžící oleje, aby se neslepily. …
Přidáno před 21 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčka na Velikonoce: Jak poznat ta z volného chovu i to, zda je snesla česká slepice
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Malé občerstvení na cesty: Slané muffiny upečete raz dva. Jak je správně péct a co s čím kombinovat?