Těstovinový salát s broklicí a tuňákem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny si uvaříme dle návodu a propláchneme studenou vodou. Do mísy dáme tuňáka i s olejem, přidáme zeleninu, nakrájená sušená rajčata, brokolici. Posolíme, popepříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 603 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny si uvaříme dle návodu a propláchneme studenou vodou. Do mísy dáme tuňáka i s olejem, přidáme zeleninu, nakrájená sušená rajčata, brokolici. Posolíme, popepříme…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
8 nejznámějších a nejpoužívanějších pálivých paprik a co s nimi v kuchyni. Zkuste třeba tenhle dip!
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál