Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Uvařené propláchneme a prolijeme troškou oleje, aby se nelepily. Necháme vychladnout.Do mísy rozmčkáme tuňáka. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Uvařené propláchneme a prolijeme troškou oleje, aby se nelepily. Necháme vychladnout.Do mísy rozmčkáme tuňáka. Přidáme…
Nakrájíme cibule, feferonku a vejce uvařené natvrdo.Tvaroh smícháme s tuňákovou konzervou a konzervou tuňákového salátu.Přidáme nakrájené cibule, feferonku a vejce.…
Cibuli a kozí rohy nasekámke na malinké kousky, přidáme salát, máslo, lučiny, ochutíme citronovou šťávou a pečlivě rozmícháme. Dochutíme dle sebe a vychladíme. Podáváme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Dokonalé cukroví bez lepku: Vláčné pracny, voňavé linecké i kořeněné perníčky chutnají božsky a skoro jako ty „pravé“
Milujete brambůrky? Vyrobte si jejich zdravou variantu! Výborné jsou celerové nebo polentové