Domácí sušené prosciutto
Recept ještě nebyl hodnocenMaso, cca 1 kg upravíme tak, aby bylo bez "visících" kousků. Ideální je kotleta bez kosti, kvůli tvaru. Čím libovější, tím lepší, trochu tučného nevadí.V misce smícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso, cca 1 kg upravíme tak, aby bylo bez "visících" kousků. Ideální je kotleta bez kosti, kvůli tvaru. Čím libovější, tím lepší, trochu tučného nevadí.V misce smícháme…
Maso nakrájíme na kostičky,kabanos taky.Maso si v míse okořeníme a přidáme trochu oleje a sojovky.Zamícháme,aby se směs dostala všude. Rozpálíme si větší pánev nebo…
Vepřové plátky si naklepeme, nasolíme, posypeme zevnitř kořením barbecue a naplníme anglickou slaninou, nivou a paprikou Zavineme a spíchneme párátky. Uděláme si jíšku…
Cibuli necháme zpěnit na drobně nakrájené slanině a přidáme mrkev, celer, uzené maso, nakrájené na malé kostičky a tenké plátky naklepaného vepřového masa. Vše necháme…
Do hrnce dáme kukuřici, mrkev nakrájenou na kostičky, zalijeme vodou a uvaříme doměkka.Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran na…
Maso si nakrájíme na nudličky, dáme je do misky, osolíme, posypeme vegetou a solamylem, promícháme a necháme stát, než si připravíme zeleninu. Do druhé misky dáme…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?