Vepřové filety s pyré z hlívy ústřičné s kapií
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na plátky, osolíme, poprášíme červenou paprikou, přidáme protlak, opepříme a restujeme na cibulce a oĺeji a současně pak s masem zamícháme a orestujeme i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, poprášíme červenou paprikou, přidáme protlak, opepříme a restujeme na cibulce a oĺeji a současně pak s masem zamícháme a orestujeme i…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Sýrová lahůdka, která zahřeje a potěší smysly: Mac and chesse voní muškátem a chutná po čedaru s parmezánem
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý
Silvestr a alkohol k sobě prostě patří. Proč si ale o půlnoci připíjíme zrovna šampaňským?