Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Králík na víně

Králík na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králíka osolíme, opepříme, obložíme kořenovou zeleninou a kořením, zakapeme olejem a červeným vínem. Necháme odležet v chladu cca 10 hodin. Králíka vyjmeme. Zeleninu s…

Špagety s uzeným masem a žampiony

Špagety s uzeným masem a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máslo a olej rozehřejeme ve silnostěnné pánvi. Přidáme žampiony, šalotky a uzené maso a na mírném plameni smažíme po dobu 2-3 minut dohněda. Rozdrobíme bujon a společně…

micheele

20 min

Pašticada

Pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato kořeněná omáčka s vyzrálým hovězím masem si zcela jistě najde své příznivce. Díky naložení je maso křehké a šťavnaté a delikátní omáčka plná zeleniny. Zkuste…

mika59

80 min

Hovězí osso buco na víně

Hovězí osso buco na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso drží vcelku blána, kterou na několika místech přeřežeme, aby se maso nekroutilo. Osolíme a opepříme. Po obvodu přilepíme pár lístků šalvěje a mezi malé svalíky…

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…

nofrona

130 min

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na tuku osmažíme najemno nasekanou cibuli, přidáme nakrouhané zelí a chvilku podusíme. Jablka nastrouháme nahrubo,přidáme k téměř měkkému zelí,osolíme, opepříme, vložíme…

Dalmatská pašticada

Dalmatská pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso v celku se prošpikuje slaninou, celým česnekem a pár hřebíčky, zalije se trochou vinného octa a dá se do druhého dne odležet. Druhý den maso vyndáme, otřeme,…

Myslivecký guláš z králíka

Myslivecký guláš z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Části králíka vykostíme a nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme, uložíme do lednice přes noc.Zatím z kostí uvaříme vývar, do kterého přidáme sůl, cibuli, bobkový…

RubyRom

165 min

Konfitovaná hovězí líčka

Konfitovaná hovězí líčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí líčka na červeném víně jsou jednou z největších delikates. Libové maso z líček je ještě jemnější než hovězí kližka, má výraznou chuť a je šťavnaté. Neexistuje…

rebeka

320 min

Vepřové ptáčky na víně

Vepřové ptáčky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu…

RubyRom

75 min

Dalmatské hovězí

Dalmatské hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na kostky nakrájenou slaninu opražíme na trošce olivového oleje. Přidáme cibuli a česnek. Kořenovou zeleninu nakrájíme na proužky a přidáme k základu. Maso nakrájíme na…

evosheek

220 min

Jelení gulášek

Jelení gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupeme cibuli a česnek, maso zbavíme případných šlach a blan, nakrájíme jej na kostky cca 2x2 cm. Cibuli dáme smažit na sádlo a necháme ji "dozlatova".Pak přidáme maso…

Tonely

210 min

Námořnické maso

Námořnické maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Prvně uděláme omáčku. V hrnci na oleji zpěníme na drobno nakrájenou velkou cibuli (150 g). Potom přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a necháme chvíli…

Palačinky s masovou směsí

Palačinky s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zpěníme cibulku, přidáme česnek nakrájený na plátky. Potom vložíme mleté maso, osolíme až na pánvi, ať se maso pěkně rozdělí a orestujeme. Zaprášíme sladkou paprikou,…

greatone

40 min

1 4 5 6 7 8 30

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více