Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 2,91 g |
Vláknina | 23,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 106,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2023 10:47
paráda
24. 10. 2019 09:57
Tak takhle dobrou kachnu jsem nikdy neměla Připravila jsem si ji do pekáče už večer, zalila vínem, abych ráno v půl šestý jen dala do trouby Výborná, šťavnatá, nevysušená Jo a zelí - tak to byla taky úžasná dobrota
7. 2. 2013 13:54
pasovec:Děkuji
7. 2. 2013 13:52
Krásný recept posílám bodík a určitě vyzkouším
2. 1. 2013 14:50
Kachnu sice nemusím, ale višňové zelí se mi moc líbí.Pěkný nápad.
2. 1. 2013 12:10
na to se dá snad jen říci dobrou chuť ale i já dodržuji, že 1.1. se nemá jíst nic od peří, ale 2.1. to už neplatí
2. 1. 2013 06:29
1. 1. 2013 20:09
rcp na zelí je moc zajímavý, kachnička krásně upečená
1. 1. 2013 20:06
malaprdylka: máš pravdu, dělala jsem ji letos, tak jak píšeš,končila jsem grilem, byla tak měkká, že jsem nevěřila
1. 1. 2013 20:02
Iness:Ahoj, taky jsem nevěřila a fakt to funguje. Už hodně pamatuju / jsem postarší/ a pekla jsem kachničku - osolit, okmínovat, nepodlívat, přiklopit - dát troubu na 120 a péci 4 hodiny - bez otvírání - prvně jsem nevěřila a podívala se za cca. 2,5 hodiny a byla v pohodě kachnička - pak po 4 hodinách odklopíš a zapneš gril a nebo zvýšíš teplotu na cca. 190 a více a necháš ještě lépe a více ztmavnout kůrčičku - kachnička je vynikající. Skutenčně to vyzkoušej a nemusíš jí vůbec podlívat. Rozpadá se a je nádherně šťavnatá - dokonce jí tak peče už i moje dcera /23 letá/ a maminka /té je 72let/. Taky nevěřily a už jinak nepečou a dokonce jsem tak pekla i husičku. Je to ňamka.
1. 1. 2013 19:38
Jenny:Já na tyhle pověry nevěřím...už dávno to není pravda.
1. 1. 2013 19:30
Iness,uplně jsem polkla na prázdno,ale dnes se nemá jíst peří,aby neuletělo štěstí
1. 1. 2013 19:26
varilamyskakasicku:Jo jo, určitě je lepší ji péct déle na malou teplotu, aby nebyla tuhá. Ale to má určitě vyzkoušeno spousta kuchařek.
1. 1. 2013 18:53
moc zajímavé zelí, určitě vyzkouším
1. 1. 2013 18:33
Vypadá do zajímavě, kachnu mám taky letos za s sebou, také jsem ji pekla pomalu 4,5 hodiny a byla výborná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 15 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 21 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 6 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 8 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 9 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 9 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 11 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 11 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 12 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 12 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Nejlepší pečenou kachnu připravíme podle osvědčených receptů. Podáváme ji se zelím a s houskovým nebo bramborovým knedlíkem
Jak připravit dokonalou pečenou kachnu? je třeba dodržet několik důležitých kroků
Další recepty
Tématické fráze: višňové zelí kachní prsíčka se zelím křehká kachna po čínsku mražená kachna křehká a křupavá kachna kachna se zelím recept na kachnu pěti chutí kachna s červeným zelím recept na krehkou kachnu zelí s višněmi mrazená kachna recept červené zelí s višněmi kachna na višních co jist 1.1. krechka vonava kachna jak péci voňavou kachničku? povidlové červené zelí jak upéct křupavou kachničku recepty s visnemi v rumu marinovana kachna se zelím
Suroviny: kachna, sůl, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, zelí sterilované červené, víno červené, cibule, cukr, sůl, višňový džem
Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW1y
39 názorů