Treska zapečená s máslovou zeleninkou
Recept ještě nebyl hodnocen1. Do kastrůlku dáme 50 ml vody a mraženou zeleninu, asi 5 minut podusíme. 2. V pánvičce (já mám el. pečicí pánev) si rozpustíme máslo, na něm z obou stran rychle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Do kastrůlku dáme 50 ml vody a mraženou zeleninu, asi 5 minut podusíme. 2. V pánvičce (já mám el. pečicí pánev) si rozpustíme máslo, na něm z obou stran rychle…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Cuketové lodičky: Dáte si plněnou cuketu v řeckém stylu, ve slaninovém kabátku nebo s masovými kuličkami?
Co je české, to je dobré! Klasické recepty tuzemské kuchyně snadno a rychle
Jak nasušit bylinky, abyste nejlépe zachovali jejich aroma? Tyhle kroky zajistí perfektní výsledek