Dýně na kyselo ( jako okurky )
Recept ještě nebyl hodnocenDýni očistit / oloupat a odstranit semínka a trochu měkké dužiny/ a nakrájet na kostky cca 1x1 cm. Do hrnce si připravit Znojemský nálev dle popisu / 1 l nálevu asi na 3…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 25 kJ / 6 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dýni očistit / oloupat a odstranit semínka a trochu měkké dužiny/ a nakrájet na kostky cca 1x1 cm. Do hrnce si připravit Znojemský nálev dle popisu / 1 l nálevu asi na 3…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Kde se vzaly knedlíky? Původně se smažily, pak pekly a až nakonec vařily
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek