Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 59 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22