Nákyp - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Jáhelník je tradiční staročeský jáhlový nákyp. Základem je oslazená jáhlová kaše, která je zapečená se žloutky, ovocem (obvykle s jablky nebo švestkami) a sněhem z bílků. Na dochucení se používá mletá skořice. Jáhelník je přirozeně bezlepkový pokrm.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 7 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Vitaminy ve skle: Naložené křenové zelí nás v zimě pomůže zásobit vitaminy a ochránit si zdraví
Bylinková mini zahrádka v obýváku: Kam umístit šalvěj a co s rozmarýnem a mátou?