Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Knedlíky jsou výbornou přílohou, kterou si alespoň občas rádi dopřejeme. Každá rodina má své oblíbené recepty i postupy při jejich vaření. Jednoduchá rada nám zajistí pěkný a hladký povrch knedlíků.
Domácí houskové knedlíky jsou výbornou přílohou, na jejíž vaření je mnoho oblíbených receptů. Ať už je připravujeme se zelím, omáčkou nebo jiným pokrmem, dáme si na nich záležet. Můžeme vyzkoušet jednoduchou radu, díky které jejich povrch bude pěkně hladký a neměl by popraskat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na hladký povrch knedlíků
Knedlíky tvarujeme mokrýma rukama, namočenýma ve studené vodě. Jejich povrch pěkně uhladíme a pak je vložíme do vody, ve které se knedlíky budou vařit. Povrch knedlíků nepopraská a zůstane pěkně hladký.
Jak zužitkovat knedlíky, které nám zůstanou do druhého dne, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Jak ohřívat knedlíky. Co s těmi zbylými? Jaké tradiční jídlo z nich můžeme připravit?
Komentáře