uvařila 15. 7. 2010 20:14
Nezapomeňte (tak jako já) bagetu před pečením naříznout :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2010 20:14
Nezapomeňte (tak jako já) bagetu před pečením naříznout :-)
voda, mléko, olej, mouka polohrubá, mouka celozrnná žitná, mouka grahamová, sůl, kmín celý, droždí
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Velký přehled italských těstovin: Poznejte 14 nejznámějších druhů a zjistěte, jak si je nejlépe vychutnat
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma