uvařila 25. 10. 2012 14:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 10. 2012 14:42
mouka hladká, máslo, vejce, sůl, pepř mletý, voda, brokolice, sýr nastrouhaný, smetana ke šlehání, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, pažitka, petrželka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Máte rádi smažené brambůrky? Ve viktoriánské éře platily za zdravou stravu!
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici