uvařila 27. 3. 2012 12:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2012 12:13
smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový, cukr moučkový, alobal, piškoty, káva rozpustná, mandlové aroma, kompot broskvový, kakao, fólie,
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Českem s chutí: Ostravou zní festivalová muzika a voní klobásy i tyhle Míša řezy. Kde je ochutnáte a kde pořídíte oběd do stovky?