uvařil 17. 1. 2014 20:40
ZÁKLAD
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2014 20:40
ZÁKLAD
žebro hovězí, brambory, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, kopr čerstvý, petrželka
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Hallowenské dobroty potěší všechny děti: Upéct se dají speciální perníky, strašidelné sušenky, nebo snadné muffiny