uvařila 23. 2. 2011 10:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2011 10:29
maso hovězí, slanina, klobása, cibule, moravanka, kapie červená, kapie žlutá, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, bujón hovězí, olej, sůl, pepř, mouka
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Trápí vás špatné spaní a noční můry? Může za to i to, co jíte!
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle