uvařila 31. 8. 2009 08:52
Při zdobení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 8. 2009 08:52
Při zdobení
cuketa strouhaná, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, jablko, skořice, šťáva citronová, kůra citronová, kakao, prášek do perníku, mléko, jablko, olej, mouka hrubá, poleva čokoládová, cukr moučkový, skořice
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou