uvařila 16. 2. 2012 20:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2012 20:08
mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, vejce, voda, mouka, prsa kuřecí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, česnek, kečup sladký, mouka hladká, sůl, pepř mletý, koření provensálské, sladidlo přírodní, sýr tvrdý, olej, lečo sterilované, feferonka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí