uvařila 7. 11. 2013 20:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2013 20:05
voda, sůl, cukr, kmín drcený, máslo, mouka hladká, mouka chlebová, solamyl, droždí
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Retro sýrová roláda: Stačí pár ingrediencí a známe fígl, jak ji snadno zabalit. Před podáváním jí prospěje pár hodin v ledničce
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Víte, jak na dokonalou krupicovou kaši? Tajemství spočívá v namáčení i finálním zjemnění