uvařila 18. 11. 2017 20:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2017 20:03
vejce, voda, cukr krystal, mouka polohrubá, šlehačka, mascarpone, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, cukr, jablko, voda, pudink vanilkový, šlehačka, ztužovač, kompot mandarinkový, zdobení čokoládové
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu
Janečková, Abbasová a Fassati - tři kmotry potravinové banky slavnostně pokřtily nový konvektomat
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny