uvařil 6. 12. 2015 15:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 12. 2015 15:49
kapr, máslo, cibule, česnek, víno červené, mouka hladká, protlak rajčatový, cukr, pepř mletý, sůl, citron
Přidáno před 50 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Cukroví z cukrovinek: Pracny z tatranek, margotková kolečka nebo kávová kolečka s kofilovým krémem chutnají božsky